Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: krecikqqq

Opis propozycji:

Witam, mam dosyć prosty pomysł na stworzenie Koncernu naftowego - ale na czym to będzie polegać już tłumaczę. Więc zacznijmy od tego że to będzie frakcja lub po prostu praca dorywcza i myślę że w poźniejszym etapie serwera może być to spoko urozmaicenie jako aktywność i postaram się to przedstawić w podpunktach.

• Etap I

Na początku udajemy się na miejsce którym jest rafineria i wiadomo zaczynamy pracę i udajemy się następnie do wózka widłowego którym potem podjeżdżamy pod zbiornik które wypompowywują nam paliwo i napełnia je w beczki i tutaj w sumie mogłaby być jakaś mini-gierka w stylu podpinamy wąż z tego zbiornika pod każdą bęczkę (załóżmy że jest je 4 na palecie) i pokolei podczepiamy i napełniamy każdą z nich. Następnie takie beczki na palecie przewozimy do silosu który po prostu trzeba zapełnić.

• Etap II

Po zapełnieniu silosu do pełna mamy możliwość załadowania cysterny do pełna (przykładowo takim pojazdem cysterną może być DFT-30). Więc wsiadamy do takowej cysterny, podjeżdżamy pod zbiornik i tutaj wygląda to dosyć podobnie jak w przypadku napełniania beczek z paliwem, wychodzimy z pojazdu, wyciągamy wąż z tego potężnego zbiornika i podczepiamy go do tej cysterny i napełniamy ją do pełna. Następnie rozwozimy to paliwo na stacje benzynowe (każda stacja byłaby wybierana losowo z całej mapy) i dbamy o to aby zbiorniki były zapełnione, na każdej stacji byłby taki właz jak to realnie jest na stacjach i musimy go odsunąć i podłączyć wąż i napełnić zbiornik stacji do pełna.

Wiem że to też nie jest do końca dopracowany pomysł ale myślę że może być to fajne urozmaicenie do rozgrywki nawet w późniejszym etapie i liczę na jakieś zmiany/poprawki jakie można byłoby tu zastosować i przedewszystkim o feedback od samej administracji.

• Super 1
https://forum.socialproject.pl/topic/100-serwer-koncern-naftowy/