Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Destruktor
Discord: desstruktor
Nick nadającego karę: prawdopodobnie TOMO
Data nałożenia kary: ok. 2 lata temu
Czas kary: Permanentna.
Powód kary: Jeśli dobrze pamiętam - notoryczne pingowanie ówczesnego RCON TomoHERE, bez powodu.
Wyjaśnienia: Co jakiś czas, regularnie pingowałem ówczesnego administratora RCON Tomo, nie chcąc nic od niego - czysto prowokacyjnie. Miało to na celu jedynie zdenerwowanie tej osoby, w formie żartu. Przepraszam za zaistniałą sytuację i obiecuję, że więcej się nie powtórzy.
Dodatkowe informacje: -

https://forum.socialproject.pl/topic/247-discord-ban-destruktor-tomohere/

• Administrator RCON

Hej, z racji tego że Tomo nie jest już w zarządzie naszego projektu, to ja rozpatrzę tą apelację. Z logów widzę że nie otrzymałeś kary bez jakiegokolwiek ostrzeżenia, tylko dwukrutonie zostałeś wpierw zmutowany - pierwszy raz na dzień, kolejno na 28 dni. Postanowiłem również przejrzeć sobie twoją aktywność jeszcze przed banem i nie uważam aby była ona dobrym kierunkiem dla naszej społeczności - wspominki o innych serwerach, przeplatane rozmowami o tym że na serwerze powinno znaleźć się radio. Jeśli mnie pamięć nie myli i nie mylę osób, to na 1 wersji serwera za jedną z tych rzeczy już otrzymałeś permanentną blokadę. Co warto też tutaj zauważyć, twoja kara nie była około 2 lat temu, a dopiero koło roku. Uważam, że nie doszło w twojej osobie do żadnej refleksji. W to że przeprosiłeś i obiecałeś że się nie powtórzy najprościej w świecie nie wierzę, bo miałeś wcześniej ostrzeżenia w formie mute'ów. Za 3 miesiące jak napiszesz apelację, to możemy wtedy zastanowić się nad twoją sytuacją z pewnością patrząc również na content który będziesz publikował na forum.

• Lubię to 1
https://forum.socialproject.pl/topic/247-discord-ban-destruktor-tomohere/#findComment-10616

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...